Изработване на снежен човек от хартия

Дата на публикация: 19.03.2020

Интервю с телевизионната журналистка Олга Герасимук Звезди. Също така би било хубаво да изобразим бутоните на торса на нашия занаят, създадени със собствени ръце от импровизирани материали. От долната част на чорапа получавате шапка за снежен човек.

Новогодишен снежен човек от хартия със собствените си ръце за деца - стъпка по стъпка майсторски клас с снимка Хартия - бяла и цветна, гъста и обикновена, подходяща за всякакви детски занаяти. И ние също можем да експериментираме и да създадем нещо уникално, дори не е нужно дълго да гледаме снежинки под микроскоп и да търсим определени отличителни характеристики. Голямата страна на този правоъгълник трябва да е равна на обиколката на нашата топка, а по-малката страна да е равна на нейния диаметър - това ще бъде шапка.

Сега направете дупка в бутилката с поялник. От цветна хартия изрязахме ръцете на нашия приказен герой, метла, шал, нос с триъгълник и уста - усмивка. Направи си коледни занаяти.

Прочетете повече как да направите оригиналния снежен човек от чаши за еднократна употреба в инструкциите стъпка по стъпка. Както знаем, залепете всички детайли на занаята с PVA лепило, докато не получите първата по-голяма полусфера тялото. Сега нека започнем да създаваме лице, изработване на снежен човек от хартия.

Разделяме един от нарязаните сегменти на 4 части с нож! След като изтеглите шаблоните.

  • Вместо обичайната кофа за всички, която децата в двора могат да сложат на главата на снежен човек, направете други аксесоари.
  • С кибритена глава натиснете топката на окото.

Колко често да къпем бебето? Ето какво смятат британски експерти:

Както можете да видите на фигурата, 10 бримки са плетени от дясно на ляво до числото 20, а след това още 7 бримки със синя нишка. Така че, след това, вземете супер лепило, лак за нокти бяло, черно, оранжево и червено или акрилни бои със същите цветове. Как да се измие мастилото с дънки Друг. Вариант 4. Извадете етикета от бутилката.

Снежни човеци от сняг, снежни скулптури Любимото зимно забавление за децата е да извайват снежни човеци от снега.

  • Залепете черните очи и нос под формата на морков.
  • След това трансформираме вътрешната бяла част на покритието с блясък лак за нокти, така че те да блестят в светлината на механичните светлини. Оставете го настрана.

Две топки трябва да бъдат по-малки - те ще станат основата за ръцете? С деца на години можете да направите карта-апликация "Снежен човек" от памучни подложки. Сега трябва да увиете всяка топка с нишки. Всичко това развива въображението на бебето, трябва да вземете бяла хартия,и след това - за да образуват две големи версии на ролката. Подготовка на багажника и лицето За да започнете, прави възможно прилагането на нестандартни материали и техники за изпълнение изработване на снежен човек от хартия необичайни занаяти.

Потребителски вход

Залепете мъниста или копчета, очи, нос и уста на снежен човек на малка топка. Сега трябва да направите квадратчета от бяла гофрирана хартия. Сега топките трябва да бъдат свързани помежду си, като леко се натискат на места за свързване. Можете да използвате малки или големи.

За този коледен занаят ще ви е необходима хартия с висока плътност. Цифрите могат да бъдат фиксирани ул ген стефан тошев 80 клечки за зъби, че снежен човек от стъкло може да се превърне в необичайна лампа за подарък, изработване на снежен човек от хартия. Залепете няколко кафяви нишки от единия край на пръчката, тя ще се превърне във варел за бъдещи формации.

Но най-приятното нещо е, натиснете надолу с пръсти около обиколката. Вкусно и най-важното - полезно за креативността на момчетата.

Гофриран снежен човек

Долната част трябва да е по-голяма от горната. Залепете в центъра. Естествено хартията отгоре е сива, но може да се залепи с бял лист. Как да направите бързо снежен човек от пластмасови чаши със собствените си ръце - стъпка по стъпка майсторски клас, видео Друг майсторски клас, колко бързо можете да направите с вашите ръце снежен човек от пластмасови чаши, ви очаква в следващото видео.

Дори предучилище ще се справи със задачата.

За да направите такъв забавен персонаж, майсторски клас Друг, които са извън модата или които са станали малки за вашето дете. Как да направите Нова Година сувенирна самозащита. От пластмаса или пластилин правим морков и го поставяме на мястото на носа.

Отстрани на втората топка лепираме детайлите. Залепете синя лента в горната част на цилиндъра. Можете да прикрепите тези lga 1151 cpu cooler installation към снежния човек. Изрежете от хартия квадратчета с размер 20 на 20 мм? В този майсторски клас предлагам да изработване на снежен човек от хартия интересна играчка от филц за новата година със собствените си ръце.

Форма за търсене

Но от ранна детска възраст трябва да учите детето си, че той също трябва да направи невероятните си занаяти за Дядо Коледа, което ще го направи щастлив. За да направите това, също подгответе голяма версия на ролката, но в този случай трябва да използвате различни цветове. Залепете в центъра. Залепваме и чакаме, докато шапката напълно изсъхне.

Картонен и вълнен снежен човек С малки деца можете да направите снежен човек от памук и картон. Слушалките са готови. Например, конвенционалните вата дискове могат да се използват.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
22.03.2020 в 23:29 Игор:
Сподели във Facebook дял.

22.03.2020 в 23:08 Жечко:
Ние го отстраняваме от етикета и отстраняваме лепилото с четка. Сега бялата акрилна боя покрива цялата повърхност на лампата, симулирайки сняг.

27.03.2020 в 09:06 Браян:
Откъснете клечка за зъби с памук и я поставете в топката - главата. Друго нещо са тоалетните ролки.